top of page
Logo-Brouwerij-kleur-P-M2-klein.jpg

Barrel Aged 2018

 

Whisky Barrel

De rijping op whiskyvat zorgt voor gefruite zachtheid van rijpe peer, aangename bloementoetsen en heerlijke ondertonen van vanille. De vatrijping geeft onze Tripel d’Oude Caert  een  heerlijke complexiteit en een  zachte en ronde finish.

Whisky.png
Rum Barrel

Ondanks het ruwe verleden van de Caraïben zorgt de rijping van onze d’Oude Caert Tripel op rumvat voor een fluweelzachte textuur en fijne kruidige hinten. De heerlijke harmonie die ontstaat zorgt voor toetsen van gedroogd fruit, karamel en zelfs complexe aroma’s van cacao.

Rum_1.jpg
Bourbon Barrel

De rijping op unieke bourbon vaten zorgt er voor dat onze d’Oude Caert Tripel zachte honing, vanille en noties van mandarijn verkrijgt. Een mooi palet in evenwicht dat zich ontwikkelt naar een licht kruidige sensatie met toetsen van gedroogde vijgen. De rijping op vat zorgt voor een uitzonderlijk complex aroma.

Bourbon.jpg
Cognac Barrel

De  Cognacvaten geven onze d’Oude Caert Tripel verfijnde toetsen van kaneel, amandel en gedroogde vijgen. De rijping op vat  zorgt voor een uitzonderlijk aroma en complexe smaak.

Cognac_1.jpg
Port Barrel

Dankzij de Portovaten evolueert onze d’Oude Caert Tripel met subtiele fruitige toetsen van rode en gedroogde vruchten. De symbiose van beide producten zorgt voor een ellegante en verfijnde rijping in balans en

harmonie.

Porto_1.jpg
bottom of page