© 2016 J K Brouwerij d'Oude Caert

Barrel Aged 2018

 

De rijping op whiskyvat zorgt voor gefruite zachtheid van rijpe peer, aangename bloementoetsen en heerlijke ondertonen van vanille. De vatrijping geeft onze Tripel d’Oude Caert  een  heerlijke complexiteit en een  zachte en ronde finish.

Ondanks het ruwe verleden van de Caraïben zorgt de rijping van onze d’Oude Caert Tripel op rumvat voor een fluweelzachte textuur en fijne kruidige hinten. De heerlijke harmonie die ontstaat zorgt voor toetsen van gedroogd fruit, karamel en zelfs complexe aroma’s van cacao.

De rijping op unieke bourbon vaten zorgt er voor dat onze d’Oude Caert Tripel zachte honing, vanille en noties van mandarijn verkrijgt. Een mooi palet in evenwicht dat zich ontwikkelt naar een licht kruidige sensatie met toetsen van gedroogde vijgen. De rijping op vat zorgt voor een uitzonderlijk complex aroma.

De  Cognacvaten geven onze d’Oude Caert Tripel verfijnde toetsen van kaneel, amandel en gedroogde vijgen. De rijping op vat  zorgt voor een uitzonderlijk aroma en complexe smaak.

Dankzij de Portovaten evolueert onze d’Oude Caert Tripel met subtiele fruitige toetsen van rode en gedroogde vruchten. De symbiose van beide producten zorgt voor een ellegante en verfijnde rijping in balans en

harmonie.