top of page
Logo-Brouwerij-kleur-P-M2-klein.jpg

Bieren

Tripel d'Oude Caert

Tripel d’Oude Caert is een volmondig, maar fluweelzacht bier. Het onvergelijkbare goudblonde bier, van hoge gisting, heeft lichtbittere en fruitige toetsen. Het heeft een alcoholgehalte van 8 % en wordt gebrouwen met 2 moutsoorten en 2 edele hopsoorten. De combinatie van brouwmethode en nagisting op fles geeft deze tripel zijn unieke volle en zachte smaak.
 

Bevestiging op The Beer Awards

Ook dit jaar zijn we met onze Tripel d'Oude Caert in de prijzen gevallen, dit in de categorie, waar wij als bierland zo om gekend en geprezen zijn,  de strong pale ale of de betere degustatiebieren en tripels! We hebben niet alleen bevestigd, maar ons ook verbeterd met een mooie zilveren of vier-sterren medaille!

Medaille op The Beer Awards

Op 24 oktober 2016 hebben wij op The Beer Awards, georganiseerd door de prestigieuze IWSC Group, een 3-sterren medaille gewonnen met een onze Tripel d'Oude Caert! 

Dit jaar werden hebben vaten op de kop kunnen tikken van 4 verschillende gerenommeerde distilleerderijen en 1 wijnhuis. Met onze Tripel d'Oude Caert als basisbier, de verschillende vaten en de juiste tijd op vat hebben we 5 unieke bieren kunnen creëren.

Tri3pel Hop d'Oude Caert

Tri3pel Hop d'Oude Caert is een volmondig, en hoppig bier. Het onvergelijkbare blonde bier, van hoge gisting, heeft bittere, moutige en fruitige toetsen. Het heeft een alcoholgehalte van 8 % en wordt gebrouwen met 2 moutsoorten en 3 edele continentale hopsoorten. De combinatie van brouwmethode en nagisting op fles geeft deze tripel hop zijn unieke volle en aangenaam bittere afdronk.

Even binnenkomen...tok tok tok...hier is de Tri3pel Hop!

Een vijf sterren of gouden medaille met onze Tri3pel Hop d'Oude Caert, even alle verbeelding en verwachtingen tarten! 

Dit eveneens in de categorie van de strong pale ale...recht naar de top!

klik op tekst of foto.

Please reload

Contacteer ons

Brouwerij d'Oude Caert

+32473/47.09.16

Kortestraat 72

2930 Brasschaat

België

oude.caert@telenet.be

Bericht ontvangen!

bottom of page